3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14066

Steba tojásfőző és pároló EK 3 Plus

10.990 Ft
327
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
327
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Steba tojásfőző és pároló EK 3 Plus. Igazán hasznos készülék lehet konyhájában, mivel nem csak tojást főzhet vele, hanem zöldségeket, halat, kolbászt is párolhat benne, a pároló betét segítségével. Maximum 6 tojást helyezhet bele egyszerre. A tojásfőző teljesítménye 350 W. Háza szálra csiszolt alumíniumból készült, míg talpa műanyag. További előnyös tulajdonsága, hogy belső része tapadásmentes borítással rendelkezik, így könnyedén tisztán tarthatja. 

Az adagoló pohárral tegye a tojásokat a kijelölt helyre, töltse fel vízzel és már kezdődhet is a tojásfőzés. Érdemes a tojások tetejét kiszúrni, hogy főzés során ne repedjenek szét. A főzéshez szükséges időt, az adagolópoháron megtalálható jelzések segítik meghatározni. Mikor a tojások elkészültek, hangjelzéssel figyelmezteti Önt a készülék.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szín: Fekete-inox
  • Teljesítmény: 350 W
  • Súly (kg.): 0.85

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Anyaga: Alumínium, műanyag

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz