3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14060

Steba turmixgép MX 2 Plus

29.990 Ft
897
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
897
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Steba turmixgép MX 2 Plus. A készülék teljesítménye 1250 W, űrtartalma 1,5 L. Hatszárnyú nemesacél kés található benne, mely gyorsan és könnyedén összeturmixolja a zöldséget, gyümölcsöt. Használat közben is biztosan áll csúszásmentes talpainak köszönhetően. Kancsója strapabíró üvegből készült. 

A turmixgép segítségével darálhat diót, kávébabot, készíthet szószokat, turmixokat, bébiételeket. A nemesacél motorházon megtalálhatja az impozáns megjelenésű, kéken világító gombot, melynek segítségével fokozatmenetesen beállíthatja a kések forgási sebességét. 

Három funkciója
- manuális, addig üzemel amíg nyomja a gombot 
- jégaprítás, automatikus szakaszos működés 
- smoothie készítés, maximális fordulatszám

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom: 1.5 l

Műszaki adatok

  • Programszám: 3
  • Szín: Fekete-inox
  • Teljesítmény: 1250 W
  • Súly (kg.): 4.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz