3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14054

Steba kerámia fondü készlet SB FO1.2

24.990 Ft
747
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
747
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Steba kerámia fondü készlet FO 1.2. Nagy sikert arathat vele a családi, baráti összejövetelek alkalmával. Teljesítménye 1500 W. A fondütál átmérője 21 cm, magassága 8 cm. Maximum a jelölésig töltse fel. Elektromos hőszabályozóval ellátott, mely a kívánt hőmérséklet elérésekor kikapcsol. Fontos, hogy ne melegítse túl a felolvasztott ételt.  

A fondü készletben megtalálhat villákat, melyekre könnyedén felszúrhatja a mártogatni kívánt finomságokat. A villák az edényen hagyva hamar átmelegszenek, ezért ne hagyja őket rajta. A fondü készletet könnyedén tisztán tarthatja, az elektromos részeket eltekintve, a többit mosogatógépbe is teheti. Fontos, hogy ne melegítsen olajat vagy zsiradékot benne!

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szín: Fekete-fehér
  • Teljesítmény: 1500 W
  • Súly (kg.): 2.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Asztali

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz