3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14041

Steba hordozható halogén főzőlap HK20

29.990 Ft
897
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
897
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Steba HK20 halogén főzőlap egy exkluzív megjelenésű, egylapos készülék, bármilyen edénnyel, serpenyővel, lábossal működik, mivel a felfűtésről, halogén szálak gondoskodnak. Extra gyorsan felforrósodik, így ételét hamarabb elkészítheti. Ez által könnyedén elérhető a min. 20 % energia, és idő megtakarítás, a hagyományos gáz-, vagy villanytűzhelyekhez képest.

Beállíthatja 120 percig a főzés időtartamát, és 10 hőfokozat közül is választhat. A 10 fokozat teljesítménye 100-2000 W, így könnyed mártásokat is készíthet, csokoládét olvaszthat, de akár angolos steak-et is süthet a német Steba HK20 halogén főzőlapon. Az aktuális beállításokat LED világítás mutatja. 

Tisztítása egyszerű, az üvegkerámia felületet, könnyedén letörölhetjük, a használat után.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 380 mm
  • Szélesség: 310 mm
  • Magasság: 60 mm

Műszaki adatok

  • Elektromos
  • Feszültség (V): 230 V
  • Súly (kg.): 2.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartozékok

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz