3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14039

Steba beépíthető indukciós főzőlap IK 60E

32.990 Ft
987
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
987
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Steba IK60E beépíthető indukciós főzőlap felülete üveg kerámia, mely az exkluzív megjelenés mellett könnyű tisztíthatóságot is jelent. Nincs hőveszteség csak addig és csak ott melegítünk ahol az étel készül. 

Ez a technika akár 30%-kal gyorsabb főzést, 50%-os energia megtakarítást és 90%-kal növekvő hatásfokot eredményez. Több funkció választható a főzéshez. Állítható a hőmérséklet (60-240 fok), az idő (5-180 perc) és a teljesítmény fokozat.

A Steba főzőlap felismeri az edényt (acél vagy vas tartalmúnak kell lennie) és ha bekapcsolt állapotban nem tesszük rá, 20 mp után kikapcsol a készülék. Ez idő alatt a főzőlap NEM melegszik! Eme biztonsági funkció miatt időseknek vagy kisgyermekes családoknak is ajánljuk. 

Teljesítménye 2000 W.

Főzőfelület 28 x 28 cm.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 370 mm
  • Szélesség: 300 mm
  • Magasság: 65 mm

Műszaki adatok

  • Elektromos
  • Feszültség (V): 230 V
  • Súly (kg.): 3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartozékok

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz