3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14028

Bosch ART 23 LI akkus fűszegélynyíró, 2 akkuval (0600878K01)

50.400 Ft
1512
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1512
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch ART 23 LI akkus fűszegélynyíró 2 akkuval ellátott, így munkamegszakítás nélkül végezheti a kert gondozását. A 14,4 V feszültségű Li- ion akku töltési ideje 3,5 óra. A készülék könnyű súlya (2,3 kg) által kíméli a kart és akár nők is könnyedén használhatják. A fűkasza pótfogantyú helyzete és szöge módosítható, ezzel támogatva a kényelmes munkavégzést. A fűkasza vágási kör átmérője 23 cm. 

Az ergonomikusan kialakított Softgrip fogantyúja a felhasználó testmagasságának megfelelően állítható 80- 114 cm magasságig.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Vágórendszer: műanyag kés
  • Vágási szélesség: 23 cm
  • Puha markolat
  • Áramellátás: Hálózati
  • Vágási kör átmérő: 23 cm
  • Súly (kg.): 2.99

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz