2x SuperShop pont
 

Azonosító: 14026

Cloer Mona kenyérpirító 3928

32.990 Ft
29.691 Ft
Megtakarítás: 3.299 Ft
592
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
592
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Cloer Mona kenyérpirító, 3928.  Két szeletet tud vele egyidejűleg pirítani. Ezen felül levehető zsemlemelegítővel is rendelkezik. Többféle biztonsági funkcióval felszerelt, mint a hőszigetelt burkolat, biztonsági kapcsoló, illetve a túlmelegedés elleni védelem. A biztonsági kapcsoló elszakadt kenyér esetében lekapcsolja a készüléket. 

A kenyérpirítón megtalálható egy stop gomb is, arra az esetre, ha mégsem az aktuális fokozaton szeretne pirítani. Külön gomb szolgál a barnakenyér pirítására. A szeletek kivételét beépített emelőszerkezet segíti. A kenyérpirító morzsagyűjtő fiókkal is ellátott, így megkönnyít az Ön számára, a tisztítását. Rozsdamentes acél burkolattal rendelkezik.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szín: Fekete-inox
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Asztali

Cloer

​A németországi Cloer gyár több, mint száz évvel ezelőtt vasöntvény háztartási gépeket kezdett készíteni, és gyorsan elismert lett a vasalók, majd a gofrisütő gyártás terén. A Cloer családi vállalkozás, s ma már a gofrisütők nagy választéka mellé felsorakoznak a nagy gonddal készített, jó minőségű szendvicssütők, kenyérpirítók, vízforralók és kávéfőzők. A Cloer a német megbízhatóságot jelenti a háztartási gépek között. Tegye a reggeliket még különlegesebbé a Cloer konyhai kisgépeivel!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz