Azonosító: 13930

Iweld Digital Pulse MIG 400 IGBT hegesztő inverter

914.290 Ft
9142
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
9142
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Iweld Digital Pulse MIG 400 IGBT hegesztő inverter fejlett, DSP digitális technológiával rendelkezik, így kiváló funkcionalitással és teljesítménnyel rendelkezik. Működés során 3 funkció és 4 hegesztési mód közül választhat: Kézi bevonatelektródás hegesztési mód, MIG / MAG, MIG / MAG impulzus ívhegesztő, valamint Lift TIG. A négy mód mellett számos különleges extrát nyújt Önnek, például kijelzi a gép hőmérsékletét, segítség, hibakeresés, távirányító, paraméter tárolása és lehívása. 

A hegesztőgép rendelkezik túlmelegedés, túlfeszültség, valamint alulfeszültség elleni védelmekkel. A környezeti levegőtől védett, így elkerülhetők a por, eső által okozott károk. A MIG 400 IGBT Digital Pulse hegesztőgép tárolja a világ két legjobb hegesztőgép gyártójának szakértői adatbázisát, amely magában foglal több száz szakértő programot és lefedi a legtöbb hegesztési feladatot. A hegesztő inverter két kijelzési móddal rendelkezik: folyadékkristályos és digitális

Szabadalmaztatott szellőztető rendszere, egy légcsatorna rendszert működtet, mely nem csak a hűtési kapacitást javítja, hanem biztosítja a fontos alkatrészek szigetelését, ezáltal növeli a gép megbízhatóságát és élettartamát. Továbbá kitűnő minőségű, magas hőállóságú, irányított, fém ventilátorral felszerelt, emellett hőmérséklet szabályozó, fogyasztás- és zajcsökkentő funkcióval rendelkezik, a hegesztő inverter. A huzal átmérője 0,8 - 1,6 mm, a huzaltekercs átmérője 270 mm, emellett 4 db huzalelőtoló görgővel rendelkezik.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 830 mm
 • Szélesség: 465 mm
 • Magasság: 1030 mm

Műszaki adatok

 • Hálózati feszültség (V/Hz): 3x400±10%
 • Munkafeszültség: 10-50 V
 • Üresjárati feszültség: 68 V
 • Egyéb adatok: Védelmi osztály: IP21S
 • Hatásfok (%): 89
 • Szigetelési osztály: H
 • Súly (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • IGBT inverteres technológia
 • IP21-es védettség

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz