Azonosító: 13925

Landmann Tennessee 400 faszenes grillmozdony, smoker grill (11404)

299.990 Ft
2999
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2999
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann Tennessee 400 faszenes grillmozdony, smoker grill (11404) kialakítása igen masszív és strapabíró, így minden grillezést különleges élménnyé varázsol. A tűztér és a fedél rész 4 mm falvastagságú, valamint a fedél, tűztálca hőálló bevonattal ellátottak. A fedélen található egy hőmérő, amely segítséget nyújt a sütés közbeni hőmérséklet szemmel tartásában, a fedél kinyitása nélkül. A gyorsabb sütési és füstölési eredmény elérése érdekében a fedelet hajtsa le. Különálló grillező résszel ellátott, ahol lehetősége van füstölésre és amerikai BBQ húsok készítésére.

 A főző rács zománcozott anyagból készült, amely 1150 mm széles és 390 mm hosszú. Az oldalsó grillező főző rácsa 370 x 390 mm nagyságú. Az első polc kiváló helyet nyújt az előkészületekre és a tartozékok tárolására. A gyors és egyszerű helyváltoztatásban a 2 nagy acél kerék segít. 

A Landmann Tennessee 400 faszenes grillmozdonyt faszénnel vagy brikettel tudja üzemeltetni, ezzel is pikáns és füstös ízt varázsolva ételeinek. A készülékhez külön tud vásárolni takaróponyvát.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz