Azonosító: 13921

Landmann Flame Tower teraszfűtő piramis (12010)

132.990 Ft
1329
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1329
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann Flame Tower teraszfűtő hőpiramis/ teraszhősugárzó (12010) üzemeltetése biztonságos, köszönhetően az automatikus lekapcsoló mechanizmusnak, ami a hősugárzó feldőlése, túlzott megdöntése esetén automatikusan kikapcsol. A teraszfűtő rozsdamentes acél szerkezetű, így az időjárás viszontagságai sem okoznak problémát. A láng útját egy hőálló üveg cső tartja a teraszfűtő belsejében, ezzel is növelve a biztonságot. Begyújtása elektronikus gyújtással történik. A Landmann teraszfűtő láng magassága is szabályozható, ez által a hőmérsékletet be tudja állítani az időjárásnak megfelelően. 

A teraszfűtő hősugárzó üzemeltetése Indust Mini vagy Gastro Mini (utóbbiakhoz gyorscsatlakozó szükséges) palackok használatát ajánljuk. Ajándék nyomásszabályozóval szállítjuk!

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Súly (kg.): 27

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Piezo gyújtás

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható.Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz