Azonosító: 13901

Skil Detektor 0550 (F0150550AA)

22.600 Ft
226
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
226
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Skil Detektor 0550 (F0150550AA). Többfunkciós műszer mely észleli a színesfém, vas, fa szerkezeti elemeket, elektromos vezetékeket. A maximális biztonság miatt, az elektromos vezeték észlelése, mindig be van kapcsolva. A pontos leolvasást, a nagy, részletes, LCD kijelző segíti. A detektor ergonomikus kialakítású, így kényelmes fogást biztosít használat során. Fókusz funkciója segítségére lesz Önnek, a fémtárgyak helyének pontos beméréséhez. 

Piros és zöld fényjelzéssel, valamint hangjelzéssel is ellátott. A rejtett tárgyak helyének jelölését, praktikus jelölőnyílással teheti meg. Fémkereső üzemmódban mágneses jelzést is alkalmazhat. Ha 5 percig nem használja a detektort, automatikusan kikapcsol. Üzemi hőmérsékletének értéke -10 +50 °C, míg tárolási hőmérséklete -10 +70 °C. 1 x (6LR61) / 9 V-os akkumulátor üzemelteti, mely lemerülés esetén figyelmeztető jelzést küld Önnek.  

Maximális észlelési mélysége
Vasfémek: 80 mm 
Színesfémek (réz): 60 mm 
Réz vezetők (feszültség alatt): 50 mm 
Fa szerkezeti elemek: 20 mm.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Energiaellátás: akkumulátor
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma: 1 db 9 V-os (6LR61) akkumulátor Praktikus övtáska

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz