Azonosító: 13819

Thermor Riva2 Elektromos törölköző szárító radiátor 500W

65.900 Ft
659
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
659
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Thermor Riva2 Elektromos törölköző szárító radiátor 500 W teljesítménnyel működik, valamint fehér színű. Kiváló megoldás a fürdőszobákba, mivel 2 az 1-ben törölközőszárító és fűtés funkciót is betölt. Képes 2-5 m2 fűtésére. Egyszerű telepítést és használatot biztosít a 6 funkciós kezelőpanellel. Az elektromos csatlakozó 30 cm-re az aljától elhelyezve található, ezzel is az egyszerű bekötést segítve. Az elektromos törölköző szárító gyárilag hővezető folyadékkal feltöltött, amely -10°C- ig fagyálló. A törölköző szárító radiátort jellemzi még a magas hatásfok és a maximális hatékonyságú fűtőközeg. A fagymentesítő funkció, a turbó mód és a precíz vezérlés teszi felhasználóbarát készülékké a fűtőtestet. 

Kifinomult dizájnvonalat követve modern lekerekített formákkal és ívelt fűtőbordákkal rendelkezik. A kiemelkedő francia minőségnek köszönhetően minden biztonsági technikára nagy gondot fordítottak, így túlfűtés elleni védelemmel felszerelt.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 105 mm
  • Szélesség: 550 mm
  • Magasság: 815 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 500 W
  • Elektromos csatlakozás: 230 V ~ / 50 Hz
  • Elektromos védelem: IP24
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartozékok

  • Tartozékok: beépített digitális termosztát, fali konzol, sablon a felszereléshez.

Thermor

A Thermor az egyik legnagyobb márka fűtés-melegvíz és elektromos fűtés területén. Több, mint 80 éves szakmai tapasztalattal 1939. óta gyárt elektromos fűtőtesteket, elektromos konvektorokat. A gyár elektromos fűtéssel kapcsolatos termékeket állít elő úgy, mint vízmelegítő, kazán, elektromos konvektor és egyéb elektromos fűtőpanalek

A vállalat folyamatosan fejleszti termékeit. 2015-ben egy új innovatív elektromos fűtési megoldást biztosító terméket fejlesztettek ki. A Thermor Soprano 2in1 HD elektromos fűtőtest falra szerelhető 1000W, amely egyszerre konvekciós és hősugárzós hőt is biztosít egyetlen fűtőpanellel. Tekintse meg Thermor termékkínálatunkat Fűtés-Melegvíz kategóriánkban!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz