Azonosító: 13772

Bosch PWS Universal+ 125 Exkluzív sarokcsiszoló, kofferben (06033A2707)

28.550 Ft
28.550 Ft
Megtakarítás: 0 Ft
285
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
285
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PWS Universal+ 125 Exkluzív sarokcsiszoló, kofferben (06033A2707) kompakt és könnyű felépítésű, ezáltal mindig biztos és precíz a munkavégzés vele. A sarokcsiszoló multifunkcionális készülék, amely kitűnően használható különböző munkafelületek ( pl. fémek, csempék és betonelemek) vágásához, méretre szabásához, valamint csiszoláshoz és kefézéshez is. A biztonságos munkavégzésről gondoskodik a beépített hibás összeszerelést gátló kódolás és a védőburkolat, amelyet szerszám nélkül állíthat a készüléken. Praktikus jobb és balkezesek számára, mivel a fogantyú jobb- és bal oldalra is felszerelhető egyaránt. 

Erőteljes 850 W teljesítményű motorja garantálja a pontos munkavégzést. A tárcsát szerszám nélkül kicserélheti a tengelyreteszelésnek köszönhetően. A szabadalmaztatott Bosch porvédelmi rendszer hosszabb élettartamot nyújt a készüléknek, valamint megakadályozza, hogy a csiszolásból és vágásból származó por leülepedjen a golyóscsapágyra. 

A sarokcsiszolót egy praktikus műanyag kofferban szállítjuk, amely optimális tárolási lehetőséget nyújt a gépnek és a tartozékainak. Így is ismerheti: flex sarokcsiszoló, gyorsdaraboló sarokcsiszoló.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 850 W
 • Leadott teljesítmény: 360 W
 • Üresjárati fordulatszám: 11000 ford/perc
 • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
 • Súly (kg.): 3.66
 • Gép súlya (kg.): 1.85

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Csiszolókorong
  Koffer

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz