Azonosító: 13760

Bosch PBH Universal Exkluzív fúrókalapács (06033A9306)

33.890 Ft
33.890 Ft
Megtakarítás: 0 Ft
338
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
338
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PBH Universal Exkluzív fúrókalapács 550 wattos teljesítményének köszönhetően könnyedén véshetünk, fúrhatunk és csavarozhatunk, valamint kalapács fúrhatunk betonban és falban. Erőteljes, pneumatikus Bosch ütőszerkezetével nyomóerőtől függetlenül alkalmazhatjuk kemény anyagokhoz. A fúrókalapács kis súlyának és ergonomikus kialakítású gumimarkolatának köszönhetően rendkívül kényelmes a munkavégzés vele. 

A betétszerszámok könnyen és gyorsan, szerszám nélkül cserélhetők a Bosch-SDS-Plus rendszer által. A véső munkahelyzete szabadon változtatható a beépített vésési Vario-Lock funkcióval. Fában és fémben történő fúráshoz ütés-stoppal rendelkezik. A nyomatékváltás az elektronikus Bosch fordulatszám-vezérlés által egy nyomógombbal történik a nullától a maximum fordulatszámig terjedően. 

A fúrókalapácsot egy praktikus műanyag kofferban szállítjuk.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Névleges teljesítményfelvétel: 550 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 – 2.000 furdulat/perc
 • Max. furat-Ø betonban: 20 mm
 • Egy ütés energiája: 1,7 J
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 30 mm
 • Súly (kg.): 3.93
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Bosch ütőszerkezet: pneumatikus

Tartalma

 • Csomag tartalma: Műanyag koffer 
  Mélységütköző
  Kiegészítő fogantyú

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz