Azonosító: 13756

Bosch PSB Easy+ Exkluzív ütvefúrógép (060312700E)

20.690 Ft
206
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
206
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PSB Easy+ Exkluzív ütvefúrógép kofferban (060312700E) szállítva. A fúrógép kis súlyával és ergonomikus felépítésével, valamint a SoftGrip gumi markolatával biztosítja a kényelmes munkavégzést. Erős 570 W teljesítményű motorja segíti a nehéz munka elvégzésében. A fordulatszámváltás a Bosch elektronikus fordulatszám- vezérlésnek köszönhetően egy kapcsológombbal történik 50-3000 fordulat/percenként. Az ütvefúrógép lehetővé teszi, például, hogy sima felületeket előfúrjon, csavarokat behajtson. A kéthüvelyes gyorsbefogó fúrótokmánynak köszönhetően biztonságos és egyszerű a szerszámcsere. 

A beépített forgácskapcsoló lehetővé teszi a tiszta munkafelületet. A komfortos munkát tovább fokozva porelszívóhoz is csatlakoztatható, mely feltétet opcionálisan lehet megvásárolni. Az Ön által végzett tevékenységhez egyszerűen kiválaszthatja a csavarozás, fúrás vagy az ütvefúrás opciót a funkciókapcsoló gomb segítségével. A falon való tároláshoz kábelvezető akasztóval rendelkezik. 

A csomag tartalmazza az ütvefúró gépet, 4 db- os tartozék szettet, valamint egy praktikus belső kialakítású műanyag koffert.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 570 W
  • Üresjárati fordulatszám: 50 – 3.000 fordulat/perc
  • Fúrótokmány: Kéthüvelyes gyorsbefogó
  • Ütésszám: 33.000 fordulat/perc
  • Súly (kg.): 1.8
  • Gép súlya (kg.): 1.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
  • „Softgrip” lágy fogantyú

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz