Azonosító: 13619

Barbecook gázgrill Spring 300

82.990 Ft
829
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
829
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Barbecook gázgrill Spring 300 egyesíti a modern vonalvezetést a legújabb technológiákkal. Kiemelkedő minőség és könnyű használhatóság jellemzi. A gázgrillnél az egyszerű és gyors lángbegyújtás a biztonságos elektromos gyújtással történik, így egy gombnyomással már üzemképes a készülék. A nagy teljesítményű rozsdamentes acél égők összesen 11,4 kW teljesítményűek, amelyekből 3 db található, ezek biztosítják az ideális sütési eredményt nyitott tetővel is. A sütő felület 630 x 430 mm, amely 3 db 210 x 430 mm nagyságú zománcozott grillrácsból tevődik össze. A melegen tartó rács króm anyagból készült. 

A Barbecook gázgrill zománcozott acél fedelű. A fedélen található hőmérő használata megkönnyíti a sütést, grillezést. A kerti grillkocsi mindkét oldalán acél polc található, amelyen kényelmesen elő tud készülni a grillezésre és praktikusan tárolhatja a grilleszközöket. Ergonomikusan kialakított tekerőgombokkal és fedélfogantyúval felszerelt. Az egyszerű és gyors helyváltoztatást a 2 db nagyméretű kerék segíti elő. 

A Barbecook Spring 300 gázgrill 10 személy számára elegendő ételmennyiséggel képes élvezetesebbé tenni a kerti partykat. Könnyen tisztítható, amit elősegíthet azzal, ha grillezés után kb. 10 percig, lezárt fedéllel üzemelteti a készüléket, így a maradékok elégnek. 

Működése PB- gáz palackról történhet. A termék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges! A grillsütőt csak szabad téren használja! A Barbecook Spring 300 gázgrill kiváló grillezési lehetőségeket nyújt akár a kezdők számára vagy profi grillezőknek. 

A terméket AJÁNDÉK nyomásszabályzó szettel szállítjuk!

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 570 mm
 • Szélesség: 1330 mm
 • Magasság: 1150 mm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 11,4 kw
 • Gáznyomás: 30 mbar
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Főzőfelület: 3 x (21 x 43) cm rács
 • Egyéb adatok: 3 db rozsdamentes acél égőfej, 550 x 130 mm-es melegen tartó rács.
 • Súly (kg.): 34

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elhelyezés: Grillkocsi

ÜzemmódokBarbecook

Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz