Azonosító: 13518

Landmann Big Kerámia grill, faszenes

299.990 Ft
8997
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
8997
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann Big Kerámia grill, faszenes kivitelben készült, amely ideális megoldás 16 fős társaság ételének elkészítésére. A prémium kerámia Kamadogrill egyesíti a klasszikus grill és a kemence előnyeit, így létre jöhet akár a hideg füstölés és a steak sütés is. A vastag kerámia falnak köszönhetően remek hőszigetelésű és hővezetésű, ez által kevés faszénből sokig süthet. A kerámia fal pozitív tulajdonsága, hogy nem engedi eltávozni a nedvességet a készülékből, puha és szaftos ételeket készíthet. Az öntöttvas rács tapadásmentes, tehát könnyen tisztítható és az ételek sem tapadnak rá. 
A tűztere alján található szellőzővel szabályozható a húsok sülési ideje és hőmérséklete, amelyet a fedőbe épített hőmérővel folyamatosan ellenőrizhet is. A gyors begyújtást elősegíti az öntöttvas fedél szelep, ami a kellő huzatról gondoskodik. Könnyen mozgatható a 2 db nagyobb és 2 db kisebb kerék segítségével, a stabilitásért lefékezhető. A két oldalsó polc helyet ad az előkészületeknek és kéznél tárolhatja a grill eszközöket vagy akár az elkészült ételeket. 

A tojásgrill képes közvetlen sütésre és közvetettre. 
A közvetlen sütés érdekében a grillrácsot az izzó faszén főlé helyezze és gyakran forgatva aranybarnára süsse.
A közvetett sütéssel az ételeket megvédheti a közvetlen hőhatástól, puhára sütheti alacsony hőfokon a nagyobb szelet húsokat. 
Pizza sütésre alkalmas, ha a rácsra pizzasütő kőlapot helyez el. 

Ha Ön szereti a pikánsabb ételeket, akkor füstölőfa, füstölőforgács használatával különlegesebb ízt adhat a húsoknak. A füstölőfát ajánlott füstölőtartó dobozba helyezni füstölés közben.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 720 mm
  • Szélesség: 1250 mm
  • Magasság: 1310 mm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 475 mm
  • Súly (kg.): 118

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz