Azonosító: 13380

Iweld Policlean 3000 varrattisztító és felületpolírozó

443.900 Ft
4439
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Az Iweld Policlean 3000 varrattisztító és felületpolírozó készülék, egy teljesen új technológia segítségével tisztítja mega hegesztési varratokat. Az elektronikus módszer használatával kiküszöbölhetőek, a különféle vegyi, mechanikus módok hibái.Akár garázsában is elvégezheti ezeket a munkálatokat, mivel a polírozó készülék tiszta, környezetbarát, nem foglal sok helyet. Az Önnek szükséges áramerősséget, a felhasználóbarát, 3 fokozatú kapcsoló segítségével választhatja ki.A varrattisztító feszültsége primer fokozaton 230 V, 50 Hz, szekunder esetében 24 V (AC/DC), 12 V AC, 16 Amper.  

Tisztítás:az oxidréteg könnyedén eltávolítható rozsdamentes alkatrészek hegesztésekor, emellett a nem kíván elszíneződés is megszüntethető.A passziválás is megtörténik egy lépésben, ami megóvja a felületet a korróziótól. 

Elektropolírozás:a hő okozta elszíneződéseket távolíthatja el segítségével, emellett tükörfényes felületet is létrehozhat, a rozsdamentesfelületek polírozásával.  

Sötét jelölés:Akár hengeres alkatrészen is elvégezhető költséghatékony, gyors, egyszerű folyamat, mélyfekete színben. Elkészített sablonsegítségével különféle grafikai elemeket hozhat létre, például védjegy, logó, felirat, azonosító szám. Az elektrolit nagy teljesítményű(pH=7), de nem igényel semlegesítést.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 290 mm
  • Szélesség: 150 mm
  • Magasság: 300 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz