Azonosító: 13229

Iweld gázmelegítő Co2 230 V/150 W

27.590 Ft
275
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Iweld gázmelegítő Co2 230 V/150 W. Biztosítja a szabad gázáramlást, a nagy teljesítményt igénylő munkálatoknál is, anélkül,hogy érezné a nyomásváltozást vagy a lefagyás veszélye fenyegetne. A gázmelegítő széndioxid palackra tökéletesen illeszkedik.Gázáramlási mennyiségének maximális értéke 20 l/perc. 

Melegítéskor keresztülhalad a fűtőtesten és felmelegíti a gázt,a nyomáscsökkentőbe történő belépés előtt. Ezáltal a gázmelegítő segítségével megelőzhető a túlhűlésből keletkező lefagyás,emellett hegesztéskor folyamatosan biztosítja az optimális védőgázt. Fűtőhőmérsékletének értéke 75°C,fűtőteljesítménye 150 W, míg a hálózati feszültség értéke 230 V.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 150 W
  • Egyéb adatok: Védelmi osztály:  IP
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz