Azonosító: 13140

Bosch ARM 36 elektromos fűnyíró (06008A6200)

57.590 Ft
575
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
575
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch ARM 36 elektromos fűnyíró (06008A6200) számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik pl.: nagyon könnyű, mindössze 12 kg. Az óriási erővel bíró Powerdrive, 1400 wattos motorja és 16 Nm-es forgatónyomatéka egy pillanat alatt tisztává varázsolja a gyepet. A sarlókés úgy halad át a dús,erős gyepen is mint forró kés a vajon. A Bosch ARM 36 elektromos fűnyíró vágási szélessége 37 cm. A központi vágásmagasság beállítás 5 fokozatban történik, 2 cm-től - 7 cm-ig. 

A 40 literes fűtartó láda lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést. A fűnyíró Ergoflex rendszerű nyelének kiváló kialakítása elősegíti a fáradtságmentes vezetést és a törzs egészséges tartását. Társaival szemben elsőbbsége, hogy elképesztően helytakarékos a duplán összehajtható nyele jóvoltából. A fűnyíró hangnyomászintje 91 db (A), míg hangteljesítmény szintje 96 db (A).

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: ​1400 W
 • Elektromos
 • Vágórendszer: Sarlókés
 • Vágási szélesség: 37 cm
 • Vágás magasság: 20 – 70 mm
 • Vágási magasság beállításai: 5 fokozat, központi
 • Fűgyűjtődoboz térfogata: 40 l
 • Áramellátás: Hálózati
 • Súly (kg.): 12

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

 • Tartozékok: Fűgyűjtő doboz, 40 l

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz