Azonosító: 13090

Bosch GWS 10,8-76 V-EC kis sarokcsiszoló, akkus (06019F2002)

90.390 Ft
903
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
903
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GWS 10,8-76 V-EC kis sarokcsiszoló, akkus (06019F2002) erőteljes motorja gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Kis méretéből adódóan, szűk helyeken is használhatja. Hossza 20,2 cm, magassága 10,5 cm, míg szélessége 8,8 cm. A védőburkolat, szerszám nélkül könnyen és kényelmesen változtatható, ezáltal elősegíti a biztonságos munkavégzést. 

Új típusú tengelyrögzítőjének köszönhetően egyszerűen kicserélheti a pengét, a csiszolón. A vágókorong átmérője 7,6 cm. A csiszológép akkufeszültségének értéke 10,8 V, kapacitása 2,5 Ah Li-ion. Kihajtótengelye: M5-ös.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 202 mm
 • Szélesség: 88 mm
 • Magasság: 105 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 10,8 V
 • Üresjárati fordulatszám: 19500 ford./perc
 • Akkukapacitás: 2,5 Ah
 • Súly (kg.): 0.9
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Berendezés GWS 10,8-76 V-EC:
  Vágótárcsa 76mm
  őrlőgép
  oktatás
  szavatosság
  2 x 2,5 Ah Li-ion
  rakodó
  Koffer

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz