Azonosító: 13089

Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó L-boxx-ban vezeték nélküli töltővel (06019E8105)

177.690 Ft
1776
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1776
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó L-boxx-ban vezeték nélküli töltővel (06019E8105). Az EMP elektronikus motorvédelemnek köszönhetően az EC-motor hosszabb élettartamú. A 18+1 csavarással kiválasztható fokozat váltóval egyszerűen megadhatja a kívánt forgató nyomatékot. A Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó beépített LED világítással felszerelt, hogy Ön sötét munkafelületen is zavartalanul dolgozhasson. Az elektronikus, motor (EMP) és cellavédelem (ECP) gondoskodik a készülék védelméről.Teljes értékű 13 mm-es auto-lock tokmány segítségével egy kézzel, más szerszám használata nélkül kicserélhető az éppen használt szerszám. 

A Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó az L-Boxx-nak és az L-Boxx betétnek köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. A csomagban megtalálhatja, a GAL 1830 W vezeték nélküli töltőt és 2 db 4,0 Ah órás elemet. A vezeték nélküli töltő használata segíti a munkavégzést.  

A készülék magassága 24,6 cm. A fúróorsó menete 1/2". A precíz sorozatcsavarozást, a motorfék segíti elő. A csavarozón megtalálható övcsipesz segítségével könnyedén felakaszthatja övre, létrára. A CoolPack technológia optimális hőelvezetést biztosít.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 189 mm
 • Magasság: 246 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0-500/1700 ford/perc
 • Nyomatékfokozat: 18+1
 • Max. furat-Ø falazatban: 13 mm
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 38 mm
 • Súly (kg.): 1.8
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma: Berendezés GSR 18 V-EC:
  oktatás
  szavatosság
  2 elem 4,0 Ah
  Vezeték nélküli töltő GAL 1830
  Robusztus L-BOXX

Üzemmódok

 • Fúróbefogás: 1,5 – 13 mm

Jótállási feltételek: Az Ön által vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:
12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú

24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)
- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz