Azonosító: 13081

MTD Zero Turn Z 170 DH fűnyíró traktor (17AMCACS678)

1.167.190 Ft
11671
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
11671
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

MTD Zero Turn Z 170 DH fűnyíró traktor 17AMCACS678 kiváló választás nagyobb alapterületű kertekhez (4000 m2). A fűnyíró traktorral nem csak időt és energiát sprórol, de a fűnyírást maximális kényelemben végzi. A MTD Zero Turn Z 170 DH a legerősebb MTD motorral van felszerelve és hidrosztatikus meghajtású kerti gép. Oldalkiszórású, benzines változatban érhető el online szakáruházunkban. A fűnyíró traktor vágószélessége 107 cm, amely 8 fokozatban 38 és 100 mm között állítható.

Próbálja ki Ön is az MTD Zero Turn Z 170 DH fűnyíró traktort, garantáltan elnyeri tetszését!

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 12,5 kW – 2300 min-1
  • Benzines
  • Üzemanyag tartály térfogata (liter): 11,4
  • Kerékméret: 11 "x 4", 18 "x 8.5"
  • Vágási szélesség: 107
  • Vágás magasság: 38-100 mm
  • Vágási magasság beállításai: 8 pozíció
  • Súly (kg.): 228

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz