Azonosító: 13069

Bosch GSR 14,4 V-EC akkus fúrócsavarozó L-boxx-ban (06019E8001)

118.900 Ft
1189
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1189
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GSR 14,4 V-EC akkus fúrócsavarozó L-boxx-ban (06019E8001). Az EMP elektronikus motorvédelemnek köszönhetően az EC-motor hosszabb élettartamú, védi a túlterheléstől, mélykisüléstől. A csavarozó 1.6 kg súlyú, 173 mm fejhosszú és 248 mm magas. Maximális nyomatéka kemény anyag fúrásánál 56 Nm, míg lágy anyagnál 28 Nm. A fúróorsó menet méret 1,2". 

Beépített lámpával ellátott, így a fúrócsavarozót sötétebb helyen is használhatja, megvilágítja Önnek a munkafelületet. Praktikus övcsipesszel rendelkezik, melynek segítségével, létrára is akaszthatja. A fúrócsavarozó motorfékkel ellátott, mely elősegíti a precíz munkavégzést soros csavarozáskor. A Bosch GSR 18 V-EC akkus fúrócsavarozó az L-Boxx-na köszönhetően könnyen szállítható és tárolható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 173 mm
 • Magasság: 248 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 14,4 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0-600/0-1900 ford/perc
 • Akkukapacitás: 4,0 Ah
 • Súly (kg.): 1.6
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​A csomag tartalmazza:
  2 elem 4,0 Ah
  Robusztus L-BOXX

Üzemmódok

 • Fúróbefogás: 1,5 – 13 mm

Jótállási feltételek: Az Ön által vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:
12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú

24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)
36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz