Azonosító: 13068

Bosch GSB 18-2-Li Plus Professional akkus ütvefúró-csavarozógép L-Boxx-ban (06019E7121)

116.900 Ft
1169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GSB 18-2-Li Plus Professional akkus ütvefúró-csavarozógép L-Boxx-ban (06019E7121). Fúrási és csavarási munkáknál fában 38 mm, acélban 13 mm, téglafalban 13 mm, a furatátmérő maximális értéke. A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) óvja az akkut a túlterheléstől, túlhevüléstől, mélykisüléstől, míg az elektronikus motorvédelem (EMP), a motorral teszi mindezt. A fúró beépített LED világításának köszönhetően, a munkadarab mindig jól látható. Övhöz, létrához való rögzítés egy praktikus övkapocs segítségével történhet, így a szerszám mindig kéznél van ha szükség van rá. 

Az ütvefúró magassága 23 cm, hossza 20,2 cm. A pontos sorozatcsavarozást, munkafék segíti elő. A bitek egyszerű tárolását és szállítását, a bittartó teszi lehetővé. A csavarozó forgatónyomatékának értéke kemény csavarozásnál 63 Nm, míg puha csavarozásnál 24 Nm. A fúróorsó menete 1/2". Az akkufeszültség 18 V, míg az akkukapacitás értéke 4 Ah. Fémben történő fúrásnál 2,5 m/s², ütvefúrásnál falazatban 13,5 m/s², míg csavarozásnál 2,5 m/s², a rezgéskibocsátás értéke. 

Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszer Flexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne. Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100 kg-ig is terhelhető. Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók. Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 202 mm
 • Magasság: 230 mm

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18,0 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0-500 / 0-1900 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 63/24 Nm
 • Nyomatékfokozat: 20 + 1
 • Fúrótokmány: 1,5 - 13 mm
 • Akkukapacitás: 4 Ah
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 38 mm
 • Csavar átmérő: max. 8 mm
 • Súly (kg.): 1.54
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  0 601 9E7 121 együtt, a következőkkel:
  Elem Tartozék
  2 x 4,0 Ah Li-ion akku
  AL 1860 CV töltőberendezés
  L-BOXX

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz