Azonosító: 13065

Bosch GSR 14,4 VE-2 Li Plus Professional akkus (4,0 Ah) fúrócsavarozógép L-Boxx-ban (06019E6021)

103.900 Ft
1039
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1039
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GSR 14,4 VE-2 Li Plus Professional akkus (4,0 Ah) fúrócsavarozógép L-Boxx-ban (06019E6021). Kemény csavarozás esetén 59 Nm, míg puha csavarozásnál 21 Nm, a forgatónyomaték maximális értéke, ennek köszönhetően nagyon erős gép. Még a legnehezebb munkálatokhoz is használhatjuk fában és fémben. A csavarozón megtalálható övkapocs, így létrára vagy övre is akaszthatja. A bitek egyszerűbb szállításáért, bittartóval is felszerelt. 

Az elektronikus motorvédelem (EMP) óvja a motort a túlterheléstől, mélykisüléstől és hosszú élettartamot biztosít a készüléknek. Bosch Premium lítium-ion technológiája hosszú élettartamot és akkumulátor üzemidőt biztosít. A fúrócsavarozó beépített LED világításának köszönhetően a munkadarab mindig jól kivilágított. Sorozatcsavaráskor a még precízebb munkavégzésről a motorfék gondoskodik. Az akkufeszültség értéke 14,4 V, míg az akkukapacitás 4 Ah. A fúrógép magassága 23 cm, hossza 19,1 cm. A csavarátmérő maximális értéke 0,7 cm. 

Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszer Flexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne. Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető. Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók. Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 191 mm
 • Magasság: 230 mm

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 14,4 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 500 / 1900 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 59 / 21 Nm
 • Fúrótokmány: 1,5 - 13 mm
 • Akkukapacitás: 2 x 4,0 Ah
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 35 mm
 • Csavar átmérő: 7 mm
 • Súly (kg.): 1.43
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  A csomag felszerelt:
  2 x 4,0 Ah Li-ion akku
  AL 1860 CV töltőberendezés
  L-BOXX

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz