Azonosító: 12676

MTD MINIRIDER 60 SDE felülős fűnyíró (13A326JC600)

442.490 Ft
4424
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Az MTD MINIRIDER 60 SDE felülős fűnyíró 13A326JC600 termékünk igen népszerű a felülős fűnyírók termékkategóriában. Kialakításának köszönhetően nem foglal nagyobb helyet egy nyitott karú általános fűnyírónál sem, emellett kényelmes és gyors vele a fűnyírás.

A MTD MINIRIDER 60 SDE felülős fűnyíró kiváló választás azoknak, akik olyan kerti gépet keresnek, amelyek a kaszálékot kiszórják vagy mulcsozzák. Kifejezetten ajánljuk olyan kertekbe, ahol van bokor és fa, mert kis méretük miatt kiváló irányíthatósággal rendelkeznek.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 3.7 kW - 5 LE
  • Elektromos
  • Kerékméret: 13" x 5" / 16" x 6.5"
  • Vágási szélesség: 60 cm
  • Vágás magasság: 38-95 mm
  • Vágási magasság beállításai: 5 pozíció
  • Súly (kg.): 111

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz