Azonosító: 12660

MTD SMART RF 130 oldalkidobós fűnyíró traktor (13HH79KF600)

538.890 Ft
5388
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
5388
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az MTD SMART RF 130 oldalkidobós fűnyíró traktor 13HH79KF600 termékünket 1000-2000 m2 nagyságú kertek ápolásához ajánljuk. Az MTD SMART RF 130 fűnyíró traktorral a fűnyírás gyorsabb, kényelmesebb és a végeredmény szemmel látható. Ha egyszer kipróbálta ezt a fűnyíró traktort, többet nem fog mással füvet nyírni!

Az MTD SMART RF 130 oldalkidobós fűnyíró traktor 96 cm vágásszélességgel rendelkezik és oldalkiszórású változatban érhető el. A kerti berendezés precíz munkavégzést eredményez: a szűk fordulókörnek köszönhetően fák és bokrok között is tökéletesen nyírható a fű. A vágásmagasság 5 fokozatban állítható 30mm és 95 mm között.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 6.3 kW - 8.5 LE
 • Benzines
 • Üzemanyag tartály térfogata (liter): 3.8
 • Kerékméret: 13" x 5" / 18" x 6.5"
 • Vágási szélesség: 96 cm
 • Vágás magasság: 30-95 mm
 • Vágási magasság beállításai: 5 pozíció
 • Súly (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb kertápoló kisgépeket előállító vállalat. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az a kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
 • MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 
 • MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
 • MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében! Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek. 

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz