Azonosító: 12660

MTD SMART RF 130 oldalkidobós fűnyíró traktor (13HH79KF600)

653.190 Ft
6531
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Az MTD SMART RF 130 oldalkidobós fűnyíró traktor 13HH79KF600 termékünket 1000-2000 m2 nagyságú kertek ápolásához ajánljuk. Az MTD SMART RF 130 fűnyíró traktorral a fűnyírás gyorsabb, kényelmesebb és a végeredmény szemmel látható. Ha egyszer kipróbálta ezt a fűnyíró traktort, többet nem fog mással füvet nyírni!

Az MTD SMART RF 130 oldalkidobós fűnyíró traktor 96 cm vágásszélességgel rendelkezik és oldalkiszórású változatban érhető el. A kerti berendezés precíz munkavégzést eredményez: a szűk fordulókörnek köszönhetően fák és bokrok között is tökéletesen nyírható a fű. A vágásmagasság 5 fokozatban állítható 30mm és 95 mm között.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 6.3 kW - 8.5 LE
  • Benzines
  • Üzemanyag tartály térfogata (liter): 3.8
  • Kerékméret: 13" x 5" / 18" x 6.5"
  • Vágási szélesség: 96 cm
  • Vágás magasság: 30-95 mm
  • Vágási magasság beállításai: 5 pozíció
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz