Azonosító: 12629

Landmann Black Pearl Comfort faszenes party gömbgrill OptiHeat (31341)

79.990 Ft
799
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
799
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann Black Pearl Comfort faszenes party gömbgrill OptiHeat (31341) ideális megoldás 8 fős társaság ellátására. A szabadalmaztatott OptiHeat rendszernek köszönhetően a gömbgrillben szabályozni lehet a grillrostély magasságát. A tűztere és fedele zománcozott a jobb hőállóság érdekében, illetve a zománcozott réteg minimális ápolást igényel a nagymértékű korrózióálló tulajdonság miatt. A 460 mm átmérőjű grillrostély krómozott anyagból készült, valamint ergonomikus fogantyúval ellátott, így könnyedén és biztonságosan állíthatja a megfelelő magasságba. 

Az optimális légáramlást a zománcozott kémény biztosítja. A faszenes party gömbgrill hamu gyűjtő dobozzal felszerelt a kényelmes és tiszta ürítés érdekében. Az indirekt grillezést elősegíti a két faszén elosztó valamint a fedélbe épített légáramlás szabályozó. A pontos hőmérséklet a beépített hőmérséklet kijelzőn látható. Praktikus fűszertárolási lehetőséget biztosít a grill elején a fűszertartó. A grillkocsi könnyű és gyors mozgatását két gumikerék garantálja.

Több szöveg

Méretek

  • Szélesség: 670 mm
  • Magasság: 880 mm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 460 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható.Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz