Azonosító: 12378

Gerber Freescape zseblámpa (2231002560)

19.990 Ft
199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gerber Freescape zseblámpa (2231002560) 2 db AA-s elemmel működtethető. Az eszköz teljes hossza 23,1 cm. Háromállású: vörös, gyenge, valamint erős fénymódok közül választhat. Becsült teljesítménye vörös fény esetén 40 lm, gyenge fehér fénynél 50 lm/8 óra, valamint erős fehér fényben 200 lm/1 óra. A zseblámpa további előnyös tulajdonsága, hogy vízálló, így első osztályú túrázók számára.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 231 mm

Műszaki adatok

  • Égő típus: 2 x AA
  • Súly (kg.): 0.187

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Gerber

A Gerber az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka a kések piacán. A Gerber sikere a 60-as évek óta töretlen és a vállalat új piaci szegmenseket meghódítva folyamatosan növekszik. Késeken és más szúróvágó eszközökön túl termékkínálatukban már megtalálunk olyan eszközöket is, mint balták, fejszék, kézifűrészek, macséták, fejlámpák, túlélő felszerelések vagy bányászati eszközök. Ezek a termékek az új szegmensekben is ugyanazt a megszokott minőséget és magas szintű tervezést képviselik, amit a késeknél már megtapasztalhattunk.  

Aki már vásárolt Gerber terméket, az tudja, hogy ezek az eszközök egyértelműen egész életre szólnak: megbízhatóak, masszívak és a legmodernebb stíluselemeket hordozzák magukon. 

Böngésszen több tucat Gerber márkájú termékünk közül és próbálja ki Ön is!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz