Azonosító: 12356

Gerber MP 600 kombinált szerszám (7530)

23.050 Ft
230
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
230
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gerber MP 600 kombinált szerszám (7530) minőségi rozsdamentes acélból készült. Egykezes nyitási móddal megtervezett. Nyitott állapotban közel 17 cm, míg becsukva 12,8 cm. A kombinált szerszám különféle szerszámokkal rendelkezik: széles kés, fogazott kés, keményfém drótvágó, éles fogó, vonalzó, szabadalmazott univerzális szúrófűrész, vonalzó, sör- és konzervnyitó, olló, valamint 2 fajta csavarhúzó.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 168 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Súly (kg.): 0.257

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Gerber

A Gerber az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka a kések piacán. A Gerber sikere a 60-as évek óta töretlen és a vállalat új piaci szegmenseket meghódítva folyamatosan növekszik. Késeken és más szúróvágó eszközökön túl termékkínálatukban már megtalálunk olyan eszközöket is, mint balták, fejszék, kézifűrészek, macséták, fejlámpák, túlélő felszerelések vagy bányászati eszközök. Ezek a termékek az új szegmensekben is ugyanazt a megszokott minőséget és magas szintű tervezést képviselik, amit a késeknél már megtapasztalhattunk.  

Aki már vásárolt Gerber terméket, az tudja, hogy ezek az eszközök egyértelműen egész életre szólnak: megbízhatóak, masszívak és a legmodernebb stíluselemeket hordozzák magukon. 

Böngésszen több tucat Gerber márkájú termékünk közül és próbálja ki Ön is!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz