Azonosító: 12348

Gerber Bear Grylls fejlámpa (2231001028)

8.170 Ft
81
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Gerber Bear Grylls fejlámpa (2231001028) teljes hossza 6,2 cm, szélessége 3,3 cm. AAA-s elemmel tudja működésbe hozni. A fejszíj méretét beállíthatja, továbbá lehetősége van egy további elem tárolására benne. A fejlámpának három darab állítható állása van: alacsony, fényes és kikapcsolás.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 62 mm
  • Szélesség: 33 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.11

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Gerber

A Gerber az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka a kések piacán. A Gerber sikere a 60-as évek óta töretlen és a vállalat új piaci szegmenseket meghódítva folyamatosan növekszik. Késeken és más szúróvágó eszközökön túl termékkínálatukban már megtalálunk olyan eszközöket is, mint balták, fejszék, kézifűrészek, macséták, fejlámpák, túlélő felszerelések vagy bányászati eszközök. Ezek a termékek az új szegmensekben is ugyanazt a megszokott minőséget és magas szintű tervezést képviselik, amit a késeknél már megtapasztalhattunk.  

Aki már vásárolt Gerber terméket, az tudja, hogy ezek az eszközök egyértelműen egész életre szólnak: megbízhatóak, masszívak és a legmodernebb stíluselemeket hordozzák magukon. 

Böngésszen több tucat Gerber márkájú termékünk közül és próbálja ki Ön is!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz