Azonosító: 12334

Gerber Bear Grylls zsebkés, sima pengével, tokkal (2231002947)

10.690 Ft
106
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
106
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Gerber Bear Grylls zsebkés, sima pengével, tokkal (2231002947). Pengéje hossza 10 cm. A termék nyitott állapotban 22 cm, míg összecsukva 12 cm, így könnyedén elfér zsebében, táskájában, hátizsákjában. A kés mindkét oldalán hüvelykujjas nyitógomb található. Gumimarkolata mintázott, kényelmes fogást nyújt Önnek. A bicskán hátsózár is található.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 220 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.121

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Megjelenés

  • Jobbkezes
  • Balkezes
  • Szín: Fekete, narancssárga

Gerber

A Gerber az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka a kések piacán. A Gerber sikere a 60-as évek óta töretlen és a vállalat új piaci szegmenseket meghódítva folyamatosan növekszik. Késeken és más szúróvágó eszközökön túl termékkínálatukban már megtalálunk olyan eszközöket is, mint balták, fejszék, kézifűrészek, macséták, fejlámpák, túlélő felszerelések vagy bányászati eszközök. Ezek a termékek az új szegmensekben is ugyanazt a megszokott minőséget és magas szintű tervezést képviselik, amit a késeknél már megtapasztalhattunk.  

Aki már vásárolt Gerber terméket, az tudja, hogy ezek az eszközök egyértelműen egész életre szólnak: megbízhatóak, masszívak és a legmodernebb stíluselemeket hordozzák magukon. 

Böngésszen több tucat Gerber márkájú termékünk közül és próbálja ki Ön is!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz