Azonosító: 12310

Gerber Crucial kombinált szerszám, fekete (2231001518)

15.800 Ft
158
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
158
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Gerber Crucial kombinált szerszám, fekete (2231001518). Az eszköz teljes hossza 14 cm, becsukott állapotban 9 cm, így könnyedén elfér a zsebében, hátizsákjában, táskájában. Rozsdamentes acélból készült, nyelei a nagyobb nyomás kifejtéséért, valamint a kényelmes fogásért ergonomikus kialakításúak. A kombinált szerszámon megtalálható V-alakú drótvágó, Phillips csavarhúzó, laposfejű csavarhúzó, hevedervágó, valamint részben fogazott élű kés.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 140 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Súly (kg.): 0.142

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Gerber

A Gerber az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka a kések piacán. A Gerber sikere a 60-as évek óta töretlen és a vállalat új piaci szegmenseket meghódítva folyamatosan növekszik. Késeken és más szúróvágó eszközökön túl termékkínálatukban már megtalálunk olyan eszközöket is, mint balták, fejszék, kézifűrészek, macséták, fejlámpák, túlélő felszerelések vagy bányászati eszközök. Ezek a termékek az új szegmensekben is ugyanazt a megszokott minőséget és magas szintű tervezést képviselik, amit a késeknél már megtapasztalhattunk.  

Aki már vásárolt Gerber terméket, az tudja, hogy ezek az eszközök egyértelműen egész életre szólnak: megbízhatóak, masszívak és a legmodernebb stíluselemeket hordozzák magukon. 

Böngésszen több tucat Gerber márkájú termékünk közül és próbálja ki Ön is!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz