Azonosító: 12283

Fázissorrend jelző 3 fázisú PKT-2530

19.990 Ft
199
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
199
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

A Fázissorrend jelző 3 fázisú PKT-2530 termék 40 és 690 V között 3 fázisos méréshez alkalmazható. A mérőműszerhez nem szükséges akkumulátor. A fázissorrend jelző a EN 61010-1 és a CAT III 600 V biztonsági szabványnak megfelel.

A krokodilcsipeszes mérővezetékek teszik lehetővé, hogy a mérés a lehető legnagyobb biztonságban végezze. A mérőműszer modern, könnyen kezelhető és a híres német márka, a PCE-Group terméke.

Méretek

  • Hosszúság: 70 mm
  • Szélesség: 130 mm
  • Magasság: 32 mm

Műszaki adatok

  • Védelem: IP 40
  • Tulajdonságok:

    Feszültségtartomány: 40 … 690 V AC

    Frekvenciatartomány: 15 … 400 Hz

    Tesztáram: 1 mA/ fázis

    Áramfelvétel: 1 mA
  • Súly (kg.): 0.13

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
PCE-Group

PCE-Group

A német PCE-Group profi ipari műszereket és egyéb mérőeszközöket gyárt immár több, mint 10 éve. Spanyolországtól Oroszországig több országban megtalálhatóak termékeik, melyek száma meghaladja a kétezret. Professzionális minőség és megfizethető ár jellemzi a termékeket. Az ipar minden területére van megoldásuk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezen termékek megfelelnek a modern technikai igényeknek és előírásoknak.
Kínálatunkban PCE-Group lézeres távolságmérőkPCE-Group endoszkópokPCE-Group hőmérsékelt és páratartalom mérők, PCE-Group multiméterekPCE-Group szigetelésvizsgálókPCE-Group napenergia mérőkPCE-Group szélsebesség mérőkPCE-Group infrahőmérőkPCE-Group refraktométerek találhatók.
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz