Azonosító: 12267

Anyagnedvességmérő PCE-PMI 1

35.390 Ft
353
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
353
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az Anyagnedvességmérő PCE-PMI 1 termék kiváló választás nedvesség mérésére építkezéseken, házban, festések előtt vagy faanyagoknál. A mérőműszerrel a felület megbontása nélkül akár 40 mm mélységig meg lehet határozni a nedvességet.

Az Anyagnedvességmérő PCE-PMI 1 bentonban, fában, vakolatban, habarcsban és egyéb anyagokban kiválóan méri a nedvességet. Kapcsolható LCD háttérvilágítással rendelkezik illetve masszív, ütésálló műanyag házzal.

A terméket a PCE-Group gyártotta, amely több mint 10 éve gyárt professzionális mérőműszereket az ipar számos területére.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 180 mm
 • Szélesség: 45 mm
 • Magasság: 35 mm

Műszaki adatok

 • Mérési tartomány: 0 ... 100 digit
 • Tulajdonságok:
  Felbontás:  1 digit
  Mélység: 20 ... 40 mm
  Mérési elv:  kapazitiv (elektromos ellenállás)
  Kijelző: LCD
  Elektróda : Fém
  Ellátás:  9 V

 • Súly (kg.): 0.18

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Nedvességmérő HumidCheck, hordtáska, elemek, használati útmutató humidcheck

PCE-Group

A német PCE-Group profi ipari műszereket és egyéb mérőeszközöket gyárt immár több, mint 10 éve. Spanyolországtól Oroszországig több országban megtalálhatóak termékeik, melyek száma meghaladja a kétezret. Professzionális minőség és megfizethető ár jellemzi a termékeket. Az ipar minden területére van megoldásuk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezen termékek megfelelnek a modern technikai igényeknek és előírásoknak.
Kínálatunkban PCE-Group lézeres távolságmérőkPCE-Group endoszkópokPCE-Group hőmérsékelt és páratartalom mérők, PCE-Group multiméterekPCE-Group szigetelésvizsgálókPCE-Group napenergia mérőkPCE-Group szélsebesség mérőkPCE-Group infrahőmérőkPCE-Group refraktométerek találhatók.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz