Azonosító: 12229

Gardena ComfortCut Li-18/23 R, 18 V akkumulátoros fűszegélynyíró (9825-20)

42.290 Ft
422
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
422
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena ComfortCut Li-18/23R fűszegélynyíró ideális a hosszabb szegélyeken és a nehezen elérhető helyeken. A különösen csendes Rotor-Cut System pontos nyírást biztosít. A hosszú, állítható pótfogantyúnak köszönhetően a szegélynyíróval optimális munkapozícióban dolgozhat. A kényelmesebb munka érdekében a teleszkópos nyél a testmagassághoz igazítható. A 90°-ban elforgatható szegélynyíró fejnek köszönhetően a ráhajló fűszegélyek is gond nélkül nyírhatók. A beépített pótkerék tovább könnyíti a készülék vezetését. A nyélhajlás-állítási funkciónak köszönhetően a nyírófej az egyébként nehezen elérhető helyekre, például a padok alá is könnyedén befér. Virág- és egyéb ágyások melletti nyíráskor a növények védelmére kihajtható a növényvédő

A Gardena fűszegélynyíróhoz akkumulátor, töltő, pótkéstartó és 20 pótkés tartozik. A szegélynyíró vágóköre 230 mm. A 18 V / 2,0 Ah teljesítményű lítiumion-akkumulátornak köszönhetően akár 50 perces üzemidő érhető el. Ez mintegy 1250 m hosszúságú gyepszegélyre elegendő. A POWERinfo töltöttségi kijelző tájékoztatja a felhasználót, hogy mikor kell az akkumulátort feltölteni.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Elektromos
  • Akku üzemidő: 50 perc
  • Akkutöltési idő: 300 perc
  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkumulátor típusa: Lítium-ion
  • Akkufeszültség: 18 V
  • Súly (kg.): 2.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz