Azonosító: 12222

Kábel kereső PCE-CL 10

82.390 Ft
823
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
823
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Kábel kereső PCE-CL 10 termékkel feszültség alatt és feszültség mentes vezetékek, kábelek, áramkörök, rövidzárlatok helyét tudja meghatározni. A kábel kereső képes koax kábeleket letapogatni. A Kábel kereső mérőműszernek köszönhetően nincs szükség az áramellátást megszakítani vagy érzékeny elektronikai berendezéseket leállítani. 

A PCE-CL 10 kábel kereső képes betonban, falakban és földben helymeghatározásra. A termék egy jelgenerálóból és egy vevőkészülékből áll. A Kábel kereső PCE-CL 10 a német PCE Group terméke, így kiváló minőséget képvisel.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 192 mm
 • Szélesség: 61 mm
 • Magasság: 37 mm

Műszaki adatok

 • Méréshatár: max. 40 m
 • Energiaellátás: 1 x 9 V elem
 • Tulajdonságok: Vevő Teljesítményfelvétel: max. 40 m

  A Kijelző: LCD mit Bargraph 

  Automatikus kikapcsolás: kb. 5 perc 

  Jelgenerátor Max. feszültség: 400 V 

  AC/DC Adófrekvencia :125 kHz 

  Kijelző: LCD 

  Automatikus kikapcsolás: kb.. 1 h 

  Teljesítményfelvétel max: 18 mA 

  Egyetemes Körny. felt.: 0 ... +40 °C / <80 % r.F.

  Túlfeszültség kategória: CAT III, 300 V
 • Súly (kg.): 0.13

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Kábelkereső PCE-CL 10 Jelbenerátor és vevő, elem, 2 x mérővezeték, 2 x krokodilcsipesz, 2 x mérőhegy, használati utasítás

PCE-Group

A német PCE-Group profi ipari műszereket és egyéb mérőeszközöket gyárt immár több, mint 10 éve. Spanyolországtól Oroszországig több országban megtalálhatóak termékeik, melyek száma meghaladja a kétezret. Professzionális minőség és megfizethető ár jellemzi a termékeket. Az ipar minden területére van megoldásuk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezen termékek megfelelnek a modern technikai igényeknek és előírásoknak.
Kínálatunkban PCE-Group lézeres távolságmérőkPCE-Group endoszkópokPCE-Group hőmérsékelt és páratartalom mérők, PCE-Group multiméterekPCE-Group szigetelésvizsgálókPCE-Group napenergia mérőkPCE-Group szélsebesség mérőkPCE-Group infrahőmérőkPCE-Group refraktométerek találhatók.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz