Azonosító: 12218

Közúti elsősegély felszerelés "C" típus tehergépjárművek, autóbuszok (9997)

18.550 Ft
db

A Közúti elsősegély felszerelés "C" típus tehergépjárművek, autóbuszok (9997) rendeltetése, hogy baleset esetén a szakember érkezéséig is lehetőség legyen az elsősegély nyújtásra. Az elsősegély- felszerelés kötelező használatát gépjárművek esetében rendelet írja elő. Az MSZ 13553 szabvány által meghatározott tartalmú felszereltséggel. A mentőláda megfelel a "C" gépjármű kategória által támasztott követelményeknek. C típus: minden egyéb jármű esetén, ahol a szállítható személyek száma 10 vagy annál több, valamint a tűzoltó járművek, távolsági buszok, veszélyes anyagot szállító járművek esetében. Szavatosság: Steril kötszerek sterilitásukat 5 évig megőrzik, a sebfertőtlenítő oldat a gyártási dátumtól számított 3 évig használható fel.Így is ismerheti: Elsősegély doboz, mentőláda

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi

A steril kötszerek sterilitásukat 5 évig megőrzik, a sebfertőtlenítő oldat a gyártási dátumtól számított 3 évig használható fel. 
Ha 3 év után, a gyógyszertárban vásárolt sebfertőtlenítő szerrel pótolja a lejárt szert, további 2 évig használhatja az egész elsősegély felszerelést. Ebben az esetben ajánlott a gyógyszertári számla másolatát is az elsősegély felszereléssel együtt tárolni.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz