Azonosító: 12204

Szélsebességmérő PCE-009 Termo

188.790 Ft
1887
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1887
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Szélsebességmérő PCE-009 pontos és sokoldalú: 16.000 mérési adat tárolható a készülékben és közvetlen adatátvitelre képes bármely asztali géppel (PC). A szélsebességmérő hőmérsékletet is mér. Használható alacsony szélsebességek mérésére, képes maximum és minimum értékek kijelzésére és automatikusan kikapcsol. A szélsebességmérő tetején található 8mm átmérőjű csúcs segítségével a készülék képes szűk helyeken is, például hűtőbordák között mérni. 

Ha beállítja a keresztmetszeti felületet, a mérőműszer automatikusan kiszámolja a térfogatáramlást. A szélsebességmérő a német PCE-Group terméke, amely több, mint 10 éve gyárt kiváló minőségű ipari termékeket. 


A szélsebességmérő minden szellőzéstechnikus szakember alapfelszereltségbe beletartozik, de elengedhetetlenül fontos tartozéka minden szakembernek, aki kutatással vagy fejlesztéssel foglalkozik.  


Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 200 mm
 • Szélesség: 76 mm
 • Magasság: 38 mm

Műszaki adatok

 • Tulajdonságok: Mérési tartomány
  Levegő sebesség 0,2 ... 20,0 m/s
  Levegő hőmérséklet 0,0 ... +50,0 °C 
  Levegő mennyiség 0 ... 36.000 m3/min 

  Felbontás 
  Levegő sebesség 0,1 m/s 
  Levegő hőmérséklet 0,1 °C 
  Levegő mennyiség 0,001...1 m3/min 
  Pontosság Levegő sebesség ±1 % (mért értéktől)
  Levegő hőmérséklet ±0,8 °C
  Kihúzható hőmérséklet érzékelő 
  Zárt állapotban 280 mm
  Kihúzott állapotban 940 mm 
  Átmérő max. 12 mm 
  Átmérő min 8 mm  

  A termo szélsebességmérő átváltható mértékegységekkel rendelkezik. 

 • Súly (kg.): 0.515

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Teleszkóposan kihúztató termo-szonda, elemek, táska, szoftver, RS-232 adatkábel PC-re, Használati utasítás

PCE-Group

A német PCE-Group profi ipari műszereket és egyéb mérőeszközöket gyárt immár több, mint 10 éve. Spanyolországtól Oroszországig több országban megtalálhatóak termékeik, melyek száma meghaladja a kétezret. Professzionális minőség és megfizethető ár jellemzi a termékeket. Az ipar minden területére van megoldásuk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezen termékek megfelelnek a modern technikai igényeknek és előírásoknak.
Kínálatunkban PCE-Group lézeres távolságmérőkPCE-Group endoszkópokPCE-Group hőmérsékelt és páratartalom mérők, PCE-Group multiméterekPCE-Group szigetelésvizsgálókPCE-Group napenergia mérőkPCE-Group szélsebesség mérőkPCE-Group infrahőmérőkPCE-Group refraktométerek találhatók.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz