Azonosító: 12191

Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró olló (8885-20)

21.990 Ft
219
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
219
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró ollóval kényelmesen dolgozhat a kertben. A készülék 8 cm széles fűszegély- és bukszusnyíró késsel ellátva formára nyíráshoz is alkalmas. A könnyen karbantartható, nagy kapacitású lítiumion-akkumulátor hatékony és egyszerű munkát tesz lehetővé, akár 45 percen keresztül

Ergonomikus markolatának köszönhetően az akkumulátoros fűnyíró olló jól illik a kézbe, nagy teljesítménye pedig kitűnő vágási eredményt biztosít. A cserélhető, precíz élezésű, minőségi kések tapadásgátló bevonattal rendelkeznek. A késcsere nem igényel szerszámot, kifejezetten egyszerű, gyors és biztonságos művelet. 

A Gardena fűnyíró ollóhoz akkumulátortöltő és a biztonságos tárolás érdekében élvédő is tartozik. A készülék teleszkópos nyéllel is használható, ami lehetővé teszi a kényelmes, görnyedés nélküli gyepszegélynyírást.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkufeszültség: 3,6 V
  • Súly (kg.): 0.55
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz