Azonosító: 12186

Gardena Comfort StarCut 410 BL ágvágó olló (8782-20)

30.990 Ft
309
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
309
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Gardena Comfort 410 BL ágvágó olló bárhová elér, így akár sűrű bokrok és fák ágainak egyszerű vágását is lehetővé teszi kb. 32 mm-es átmérőig. A Comfort 160 BL típustól a rendkívül hosszú teleszkópos nyél különbözteti meg, ami 230 - 410 mm-es tartományban állítható. A teljes hosszában belül futó húzókötélnek köszönhetően az olló szűk helyeken sem akad el. A rendkívül könnyű, keskeny vágófej kényelmes és jól célzott vágást tesz lehetővé. A vízszintessel bezárt vágási szög (200°-ig) egyedileg állítható a földről. A speciálisan kialakított késforma az ágat a kés optimális nyírószakaszán tartja, lehetővé téve a rendkívül könnyű, roncsolásmentes vágást. 

Az erőkímélő belső fogas áttétel nagyobb vágóerőt biztosít, így a vágás különösen könnyűvé válik. A hernyózóolló tapadásmentes, precíziós élezésű kései könnyű munkavégzést és egyszerű tisztítást tesznek lehetővé. A lecsúszásvédővel ellátott húzófogantyúval és egy további T-fogantyúval az ágvágó olló hatósugara még nagyobb; a felhasználó az ollóval hozzávetőleg 6,5 m-es hatósugárban dolgozhat. Az alumíniumnyél csekély súly mellett is nagy stabilitást biztosít, így könnyű és pontos kezelést tesz lehetővé. 

A szerszám a praktikus biztonsági zárnak köszönhetően biztonságosan szállítható és tárolható. A Gardena a termékre 25 év garanciát ad.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 230 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Acél, műanyag
  • Súly (kg.): 2.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz