2x SuperShop pont
 

Azonosító: 12183

Gardena Classic ágvágó olló 680B (8775-20)

10.500 Ft
9.450 Ft
Megtakarítás: 1.050 Ft
188
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
188
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena 680B ágvágó olló, klasszikus kétélű ágvágó olló friss, zöld ágak vágásához kb. 35 mm átmérőig. A precíziós élezésű, tapadásmentes felső kés és a kések optimális erőátvitelt biztosító geometriája optimalizálja az erőátvitelt és különösen sima felületet eredményező vágást tesz lehetővé. 

Az ágvágón a stabil, átmérőjükben cseppformájú acél karok kényelmes, biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé. A kiváló emelőhatás következtében kisebb erőkifejtésre van szükség vágáskor. Az ergonómiailag formázott markolatok és a mutatóujj számára kialakított mélyedés kényelmes munkát és biztos fogást biztosítanak. A kialakítás a lágy, speciális műanyagból készült fogófelülettel biztonságos és kellemes munkát garantálnak. 

A Gardena 25 év szavatosságot garantál erre az ágvágó ollóra szakszerű használat mellett.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 680 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Acél, műanyag
  • Súly (kg.): 1.48

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz