Azonosító: 12096

Bosch PEX 220 A excentercsiszoló (0603378020)

19.490 Ft
194
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
194
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PEX 220 A excentercsiszoló ergonomikus felépítése biztosítja használója kényelmes munkavégzését.  

Az excenter elv és a magas csiszolási teljesítmény hozzájárul a kiváló végeredményhez. Bosch mikroszűrő rendszerének köszönhetően a munkavégzés rendkívül tiszta, ugyanis egy beépített porszívóelem a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. 
A csiszolólap könnyű és gyors cseréjéhez a tépőzáras rögzítés járul hozzá. 
Bosch PEX 220 A excentercsiszoló kompakt és nagy teljesítményű (220 W) megoldás a csiszolási és polírozási munkákhoz. 

Egyszerű egykezes, fáradtságmentes munkavégzés az általános és íves felületeken, akár fej fölött is.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 220 Watt
  • Rezgésszám: 24000 ford/perc
  • Csiszolótányér szélesség: 125 mm
  • Súly (kg.): 1.5
  • Gép súlya (kg.): 1.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
  • „Softgrip” lágy fogantyú
  • SDS Mikroszűrő-rendszer

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz