Azonosító: 12076

Bosch PWS 2000-230 JE sarokcsiszoló (06033C6001)

51.830 Ft
518
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
518
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PWS 2000-230 JE kétkezes sarokcsiszoló biztonságos és egyszerűen kezelhető. Az erőteljes sarokcsiszoló (2000 watt) antivibrációs fogantyúval és lágyindítóval rendelkezik ami 60%-kos rezgéscsökkenést biztosít, és emiatt könnyebb lesz a munkavégzés. 

A fogantyú által egyszerű és biztonságos darabolás, nagyolás, kefézés, csiszolás és polírozás. 

A készülék Tricontrol-kapcsolóval ellátott. Ez egy szabadalmaztatott többfunkciós kapcsoló, mely lágy felfutású és indításiáram-korlátozással rendelkezik a biztonságos munkavégzés érdekében. 

Bosch PWS 2000-230 JE kétkezes sarokcsiszoló forgatható hajtófejének köszönhetően vágáskor és csiszoláskor is optimális a kezelhetőség. Védőfedéllel ellátott. Korongátmérő: 230 mm

A tengelyreteszelés egy rögzítőgomb megnyomásával egyszerűen végrehajtható. Balkezesek is kitűnően használhatják a készüléket, mivel a kiegészítő fogantyú számára három rögzítőmenet került kialakításra.  

Így is ismerheti: flex sarokcsiszoló, gyorsdaraboló sarokcsiszoló.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 2000 W
  • Leadott teljesítmény: 1250 W
  • Üresjárati fordulatszám: 6.500 ford./perc
  • Csiszolókorong átmérő: 230 mm
  • Súly (kg.): 5.5
  • Gép súlya (kg.): 5.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz