Azonosító: 12042

Gardena Classic négyszögesőztető Polo 280 (2084-29)

11.640 Ft
116
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
116
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Classic Polo 280 négyszögesőztetővel optimális módon öntözheti gyepét. A Gardena Classic Polo 280 négyszögesőztető precíziós fúvókái lehetővé teszik a 120-280 m² méretű felület locsolását. A hatótáv fokozatmentesen állítható 8 és 18 m között, a szórásszélesség pedig maximum 16 m lehet. A négyszögesőztető alumíniummal megerősített fúvókacsövei nagy szilárdságot nyújtanak. Tovább növeli az élettartamot a nemesacél finomszűrő. A fúvókák nagyon könnyen tisztán tarthatók.

A Gardena Classic Polo 280 négyszögesőztető kitűnő minőségű, UV-védett anyagból készül. Tökéletes választás a kert hosszan tartó öntözéséhez.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 395 mm
  • Szélesség: 117 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz