2x SuperShop pont
 

Azonosító: 12012

Gardena Comfort merülő szivattyú 13000 aquasensor (1785-20)

62.900 Ft
56.610 Ft
Megtakarítás: 6.290 Ft
1132
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1132
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Comfort 13000 aquasensor merülőszivattyú a kellemetlen meglepetések elkerülésére ideális. Beépített aquasensor funkciójának köszönhetően automatikusan bekapcsol, amint a vízszint eléri az 5 mm-t, és gyorsan kiszivattyúzza azt, így megakadályozza a víz elterjedését, akkor is, ha Ön épp nem tartózkodik otthon. A be- és kikapcsolási szint módosítható. Az állítható lábaknak köszönhetően akár 1 mm-es szintig is lehetséges a sekélyreszívás. A Gardena Comfort 13000 aquasensor merülőszivattyú kompakt kialakításának köszönhetően a szűk hely sem okoz problémát. A szivattyú hatékonyan távolítja el a tiszta vagy enyhén szennyezett (5 mm szemcseátmérőig) vizet. A készülék szükség esetén kézi üzemmódú működésre kapcsolható. A szivattyú rendkívül erős és stabil, az üvegszál-erősítésű műanyagból készült, erős felépítésű ház és a kopásálló hajtómű hosszú élettartamot garantálnak. 

A különösen kompakt szivattyú a 10 méteres csatlakozókábelnek köszönhetően univerzálisan használható, nagyobb mélységben is. Az univerzális csatlakozóval 13 mm-es (1/2"), 16 mm-es (5/8"), 19 mm-es (3/4"), 25 mm-es (1") és 38 mm-es (1 1/2") tömlő egyaránt csatlakoztatható a szivattyúhoz.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítménytényező: 650 W
  • Védettség: IP X8
  • Max. szívómélység: 7 m
  • Max. emelési magasság: 8 m
  • Max. szállítási mennyiség: 13000 l/h
  • Súly (kg.): 5.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz