Azonosító: 12007

Gardena Classic merülő szivattyú 7000 SL (1780-20)

29.690 Ft
296
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
296
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Classic 7000 merülőszivattyú kitűnő megoldás a tiszta vagy enyhén szennyezett (5 mm szemcseátmérőig) víz gyors szivattyúzásához. Az állítható lábaknak köszönhetően akár 1 mm-es szintig is lehetséges a sekélyreszívás. Az erős felépítésű, praktikus szivattyú a 10 méteres csatlakozókábelnek köszönhetően univerzálisan használható, nagyobb mélységben is. 

A készülék szükség esetén kézi üzemmódú működésre kapcsolható. A szivattyú rendkívül erős és stabil, az üvegszál-erősítésű műanyagból készült, erős felépítésű ház és a kopásálló hajtómű hosszú élettartamot garantálnak. Az univerzális csatlakozónak köszönhetően 13 mm-es (1/2"), 16 mm-es (5/8"), 19 mm-es (3/4"), 25 mm-es (1") és 38 mm-es (1 1/2") tömlő egyaránt csatlakoztatható a szivattyúhoz.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítménytényező: 250 W
  • Védettség: IP X8
  • Max. szívómélység: 7 m
  • Max. emelési magasság: 6 m
  • Max. szállítási mennyiség: 7000 l/h
  • Súly (kg.): 5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz