3x SuperShop pont
 

Azonosító: 11866

Landmann faszenes vödör grill (05892)

5.490 Ft
162
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
162
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann faszenes vödörgrill (05892) 250 mm átmérőjű grillráccsal felszerelt. A termék 250 mm átmérőjű és 320 mm magas. A vödör grill krómozott zöld színű, krómozott 3 lábú állványon áll és a praktikus hordozás érdekében hordozófüllel felszerelt. 
A Landmann faszenes vödörgrillt bárhová magával viheti. Kempingezéshez, piknikezéshez, horgászathoz ideális sütési lehetőséget nyújt.

Több szöveg

Méretek

  • Szélesség: 38 cm
  • Magasság: 50 cm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 25 cm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Szabadonálló

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz