2x SuperShop pont
 

Azonosító: 11773

Honeywell Evohome Wi-Fi zónamenedzser ATC928WIFI

67.990 Ft
1358
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1358
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Honeywell Evohome Wi- Fi zónamenedzser ATC928WIFI legfeljebb 12 fűtési zóna, valamint egy háztartási melegvíz ellátási hőmérsékletének időprogram alapú szabályozására használható. Minden zóna egymástól független idő- és hőmérséklet szabályozással állítható be. Az Evohome zónamenedzser színes, LCD kijelzője háttérvilágítással ellátott. Az egységet külső áramellátás biztosítása mellett ATF600 fali szerelőkeretre lehet szerelni vagy ATF800 asztali állványra helyezni. A távoli eléréshez a zónamenedzsert meglévő internetes modeméhez vagy routeréhez lehet Wi-Fi hálózaton csatlakoztatni.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.25

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz